kananpoika&mirkku

Runoilija Luigiaano

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yli kymmenen vuotta,
Etsiny oon sitä oikeaa,mulle sopivaa,sua.

Sä oot se,jota en uskonu ikinä ees tapaavani.
Sä oot se,samanlainen ko mä.

Enää ei tarvi etsiä, tarvii vain oottaa.

Sä oot se,josta oon varma.
Sä oot se,jota kannattaa odottaa.

Hyvää jaksaa oottaa,
Rakas.

Selite: 
Heh,Kananpoika rakastaa Mirkkuansa... Mirkku rakastaa Kananpoikaansa <3 kielletty rakkaus jota joutuu odotteleen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot