Mahdottomuus

Runoilija Luigiaano

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Halattiin,
Suudeltiin.

Minua kosketit,
Syvälle kosketitkin.

Sinuun ihastuin,
Nyt olen jo rakastunut.

Järki kysyy,
Miten sinut unohtaisin.

Sydän ei haluaisi,
Ei ollenkaan.

Kuvitteli kai,
Tästä voisi tulla totta.

Sydän ei vastaa,
Se janoaa lisää.

Selite: 
Tältä kesältä. Mahdoton ihastus... sekoittaa pään...ja nykyisen suhteen...
Kategoria: 
 

Kommentit

tuntemukset ovat samanmoiset..varmasti monella muullakin. Tosiaankin viheliäinen kesä ja mutkikkaat parisuhteet...ihana ja koskettava on runosi :)

Se viheliäinen kesä...syksy tuo mukanaan vastauksen. Voimia.

Sydän sai lisää eikä unohda milloinkaan :)

 

Käyttäjän kaikki runot