Paha olla

Runoilija DEADBYINSIDE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itsensä Pahin Vihollinen
 

Huudan seinille, kuinka mun on paha olla.
Ei kukaan kuule tai ei halua kuulla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohdutonta surua,jonka toivon jonkun kuulevan ja tajuavan.Voimia.

 

Käyttäjän kaikki runot