rakkauden säännöt

Runoilija tiikeliN

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.6.2010
Viimeksi paikalla: 25.3.2023 18:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauanko pitää elää,
oppiakseen hyväksymään itsensä?
uskoakseen rakkauteen?
että se oikea kävelee vastaan?

Kysymyksiin on useita vastauksia ja jokainen niistä on turhaa,
kun se oikea taas osoittautuu vääräksi!
uskoit rakkauteen ja taas sait vasten kasvoja!
luulit että kuympin miehelle riittää seiskan nainen!

Selite: 
Illan miete...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Väärä pisteytystaulukko. Löydä sellainen joka käyttää oikeaa.

Realistisuudella ja ripauksella kyynisyyttä pääsee eteenpäin..hyvää pohdintaa
 

Käyttäjän kaikki runot