Rakkaani

Runoilija Tuulimi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2010
Viimeksi paikalla: 16.11.2019 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöytälaatikkoon runoilen omaksi ilokseni, kirjoittelen ajatuksiani paperille. En omaa paljon kokemusta kirjoittamisesta tai yleensä runoudesta.
 

Rakkaani.
Rakastathan minua silloinkin,
kun harmaa hiipii ohimoilleni.
Kun kasvojeni sileyteen saapuu juonteet eletyn elämän.

Rakastathan minua silloinkin,
kun kulkuni käy hitaaksi.
Kun hartiani painuvat kumaraan,
ja matkanteko mutkistuu.

Rakkaani.
Pidäthän kädestäni silloinkin.
Suukotat iltaisin,
syleilet aamuisin.

Tiedän.
Rakkautemme on jotakin syvempää,
enemmän kuin kauneus pinnan.
Kanssasi voin turvallisesti matkata huomiseen.
Tietäen.
Luottaen.
Vaikka polku olisi kivinen,
on matka yhteinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon sanoma on aitous. Aito rakkauden virtaa on suloista se virtaa arvokasti ja hillitysti. Ei voi olla kauniipaa lopetusta kuin:Vaikka polku olisi kivinen,
on matka yhteinen.

 

Käyttäjän kaikki runot