sinulle

Runoilija kata112

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 8.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aina kun puhut ja katsot minua menen ihan lukkoon,enkä saa sanaa suustani...Aina kun sä kosketat niin minulle tulee kylmiäväreitä.Ja aina kun menen nukkumaan haaveilen sinut vierellein.Mietin mitä teet juuri nyt.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot