Muisto

Runoilija niceman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 1.10.2020 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vastatuulessa perseelleen, mutta pehmeästi ja hymyillen :)
 

Muisto

Kiitos positiivisuudesta, mahtavasta seurasta
Kiitos yllätyksistä, nauruista, kaveruudesta

Kiitos päivistä ja öistä
kiitos perheenjäsenyydestä

Uskon että olet jossain kauniissa paikassa
toisten koirien kanssa iloisesti juoksemassa
hyvää matkaa, ehkä vielä joskus kohdataa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitettu muistoruno rakkaalle lemmikillesi. Joka on nyt koirien taivaassa.
 

Käyttäjän kaikki runot