Isä ja poika

Runoilija niceman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 1.10.2020 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vastatuulessa perseelleen, mutta pehmeästi ja hymyillen :)
 

Isä ja Poika

 

Pieni käsi nyrkissä

auttaa elämän pyörteissä

lempeys ystävyydessä

hymy matkatessa

 

Kun tarvitset kättäni

olen vierelläsi

tukenasi, turvanasi

jotta helpompi olisi elämäntiesi.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sisällä valtavan iso hymy! Vaikutti voimalla. Kiitos runoilijalle!!
Upeaa kerrontaa, elämässä on paljon ihania hetkiä <3
 

Käyttäjän kaikki runot