Käsi kädessä

Runoilija niceman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 1.10.2020 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vastatuulessa perseelleen, mutta pehmeästi ja hymyillen :)
 
Sinut hymysi
kauniit silmäsi
hennot sanasi
jäivät mieleeni

En odottanut ihastusta
en kiintymystä
en välittämisen tunnetta

Nyt olet siinä
lähellä
hyvällä mielellä
käsi kädessä
sydämessä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana rakkausruno <3
 

Käyttäjän kaikki runot