Älä pelkää

Runoilija niceman

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 1.10.2020 11:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vastatuulessa perseelleen, mutta pehmeästi ja hymyillen :)
 

Älä pelkää

mikään ei voi satuttaa

et pääse kaatumaa

lupaan sut vaikeuksien yli kantaa

Älä pelkää
pidän kiinni

olemme kuin vanha viini

ajan saatossa paraneva hyvä tiimi

Älä pelkää

aurinko nousee taas aamulla

ilta päättyy kauniin taivaan alla

lämpimästi halaten suudelmalla

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

En tietenkään pelkää, kun miehellä on noin kiva nimi. Mitä pahaa voisi muka sattua jos lähden hänen kanssaan telttaretkelle?
Vahvaa tunnetta sanoissasi, hyvä runo
Ihana rakkausruno, joka tuntuu todella hyvältä. 
 

Käyttäjän kaikki runot