Kipu

Runoilija Gillian

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikella on tarkoitus.
 

Kipu syvällä sisimmässä.
Itku pinttynyt sieluun.
Kaipaus kiillottaa ruosteisia pintoja
huuto särkee pöytähopeoita.

Mitä minä olen jos Sinä olet poissa?
Kuinka nousen aamulla jos
et jalkojani ole kannattamassa?

Katkeruus maton alle lakaistu
murhe seinille maalattu.
Yksinäisyys katon rajassa.

Hahmo nurkkaan käpertynyt
hiljaa
sielu huutaa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Gillian Etsivä 21.12.2010 0 Runo
Gillian Sadepäivä 7.11.2010 0 Runo
Gillian Nyt 23.1.2011 0 Runo
Gillian Agapé 12.12.2010 0 Runo
Gillian Siinä 5.12.2010 0 Runo
Gillian Kadonnut soille 23.1.2011 1 Runo
Gillian Muutun 19.11.2010 0 Runo
Gillian Suden vuosi 19.11.2010 0 Runo
Gillian Kontti 21.12.2010 0 Runo
Gillian Kipu 21.11.2010 0 Runo