Muutun

Runoilija Gillian

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikella on tarkoitus.
 

Minä muutun.
Kasvan
Johonkin ilmansuuntaan
tai en mihinkään niistä.

En tiedä.

Mutta näin on tarkoitus.

Se jonnekin johtaa
nyt on käytävä näin
jotta se tekisi mahdolliseksi sen
tehtävän
johon minut on tarkoitettu.

Minä muutun.
Olen jo nyt erilainen
kuin eilen.
Ehkä siinä on avain
ehkä tarkoitus on se

että voisimme
hymystä tulkita

esteet poistaa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Gillian Etsivä 21.12.2010 0 Runo
Gillian Sadepäivä 7.11.2010 0 Runo
Gillian Nyt 23.1.2011 0 Runo
Gillian Agapé 12.12.2010 0 Runo
Gillian Siinä 5.12.2010 0 Runo
Gillian Kadonnut soille 23.1.2011 1 Runo
Gillian Muutun 19.11.2010 0 Runo
Gillian Suden vuosi 19.11.2010 0 Runo
Gillian Kontti 21.12.2010 0 Runo
Gillian Kipu 21.11.2010 0 Runo