No worries

Runoilija pimju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2010
Viimeksi paikalla: 3.5.2017 0:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Harmaana syysiltana tulen katsomaan kuvaasi mielessä
Kaipaamaan niin että keuhkoihini sattuu
Puserran itkuni ulos ja nuudun
Mutta siihenkin turtuu

Seuraavana päivänä tulen olemaan korjattu
Teipillä paikattu
Enää ei pahalta tunnu

Suurimmaksi osaksi riemuitsen
Vaikka jokunen yö tulenkin poraamaan kuin hullu
Mutta asiaan. Siihen se kuuluu
No worries
Aina saan huomata kuinka pitkälle on tultu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo...ajan kanssa moni asia yleensä korjaantuu.

 

Käyttäjän kaikki runot