Oikee, paha ja väärä

Runoilija Fjodor

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on aamu ny
Hiljaa se on eksyny
meidän luoksemme

Meidän, jotka ollaan
aina ollaan oltu iteksemme
meidän luoksemme

Kaikki on pinnallista
ei se aurinkokaan kauaa lämmitä
Mitäs sitten
kun ei oo ketään lähellä

Mikä on elämän tehtävä
miten voin varmistaa olemassaoloni
et oon täällä viel ens vuonnaki

Pärjää omillas, niin sano faija
mut mitä sitte teet ku huomaat
et yksin on aika paska olla

Mut mist sitä tietää
kuka oikeest sun veristä ruumista kantaa
sit ku on paha paikka

Faija, sä ny erehdyt
tääl ei yksin pärjää
pitää vaa osata erottaa
oikee, paha ja väärä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot