Velvoitus

Runoilija Fjodor

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä on kunnioitus
toisille velvoitus
muille kidutus

Pistä poikki, kaada, pinoon
näin se arki hoituu pois
meidän päiväjärjestyksestä
vaan mitä jää jäljelle

Kurjuutemme, paskan maailman
rutiinien, arjen taakse kätkemme
koska luusereina emme
halua sitä kohdata kukin yksiksemme

Pitää vain olla
olla normaali
ettei vaan poikkeaisi arjesta
niistä rutiineista kuvitusmaailmassa
jota normaaliksi kutsumme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot