Cruciate

Runoilija Fjodor

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 3.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaellus, tie mustaan
Harhautus, tie sydämeen
Tappo murha iän kaiken
Täällä elää ei saa, ei saa
Kuollut ruumis, mädännyt
Sielu hauras, rähjääntynyt
mutta..
Vielä on mahdollisuus.

Ehkä jaksan vielä vähän niin
mestari minut ylös auttaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot