Olenko valmis?

Runoilija Anna Emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huomenna se alkaa
Olenko valmis?
Kai minun pitäisi olla
mutta miksi hermostuttaa?
Aamulla se alkaa
Minua epäilyttää
Olenko valmis?
Siellä on muitakin uusia
en ole ainut
Mutta silti se pelottaa
Entä jos en pärjää
mitä minä sitten teen?
Ehkä en ole valmis
Toisaalta
Miksen olisi?
Minä olen valmistautunut
Minä haluan mennä sinne
Minä olen valmis
vaikka hermoni väittävät muuta
Tänään mietin
olenko valmis
Huomenna minä olen
Minun on pakko olla
Sitä paitsi
kokemukseni mukaan
kun menen sinne
minua ei enää hermostuta
Vaikken ole ihan varma
sanon itselleni:
Olen valmis

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Epäröintiä joka puhuttelee lukiaa..hienosti tuot mietteesi esille tässä runossasi..

 

Käyttäjän kaikki runot