Osa maailman kauneutta

Runoilija Anna Emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taivas leiskuu oranssina
kun aurinko laskee
taivaanrannan taa
Minä istun kotini katolla
ja ajattelen maailmanmenoa
On syksy ja jo kylmä
Katson lintuauran lentoa
Tänään oli taas sellainen päivä
kun minä olin näkymätön ja mykkä
kuin minua ei olisi olemassakaan
Nyt illalla istun katolla
ja katson auringonlaskua
En voi kuin myöntää
että maailma on kaunis
Toivon vain itseni tähden
voivani olla osa sitä kauneutta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot