Lämmön tunne sinua kohtaan

Runoilija Simple

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aikasi ja aikani loppui nopeasti nyt, ei rakkaus häviä mihinkään.
Minä itken sun vieressä ja ymmärrän aika loppui
uskollisuus, rakkaus, rehellisyys toisia kohtaan
Ystävään merkillisyys ikuisuus

Kasvojesi silitään, tassuun pidän kädessäni
joka ikiseen kohdan tapahtumasta ajattelen
Elämäsi oli pieni siro kaunis
Olet paras ystäväni
lämpöä, iloa ja valoa koin

Sinun aikasi loppui nyt
Sanon viimeisen sanan
lähden käytävä pitkiin pois
Olen aina kiitollinen hänelle
Jonka rakkaudestaan koin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana kirjoitelma ! :) <3

Kaunista. Yksinkertaisesti kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot