Päivin öin

Runoilija Suvituuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Laulun sanat soivat päässäni.
Olet yössäni. Olet unissani.
Olet päivässäni. Olet haavekuvissani.

Selite: 
http://www.youtube.com/watch?v=GGkYsKrkG-U
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanat, jotka ei koskaan kulu,
vaan tuntuvat kuin suurimmat
tunteet vain voi.

Runo, jossa kauneus hiljaa lausuu,
saapuu ja jää pysymään.

Kiitos siitä!

Kyllä sitä aika-ajoin ystäviä ajattelee

Kaunista kaipuuta

:)

 

Käyttäjän kaikki runot