Nimetön

Runoilija Suvituuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos olisin rakastunut en täällä kirjoittaisi, koska silloin rakastaisin Sinua.
Jos olisin vihastunut en täällä kirjoittaisi, koska silloin vihaisin Sinua.
Jos olisin ihastunut en täällä kirjoittaisi, koska silloin ihailisin Sinua.
Mutta koska Sinua ei ole, unelmoin vain Sinusta ja kirjoitan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olemme täällä siksi että olemme tärkeitä ja ainutkertaisia. Unelmat on ihania. Syyshalit Esa

runosi on avoin ja hieno

Olen täällä siksi, että jonkun monimutkaisen,
statosfäärissä vielä roikkuvan, sieltä alas
laskeutuvan matemaattisena kaavan mukaan,
Sinä vielä huomaat minut ja ajattelet: missäs
kummassa Sinä olet tähän asti piileksinyt, valittuni!

Tämä Runo on ennen muuta
realistinen ja hauska.

Tällaisena päivänä tahtoo hymyillä,
mieltään naurattaa ja tämä teksti sen
tekee.

Vaikka minua ei ole, näin minä tästä Runosta ajattelen : ))

Erittäin hyvä.

Ittestä ainaski häätyy tykätä, ko hoperö puurosta.

Mie tykkään enniiten epelistä.

Voi...
Samaistun tähän niin paljon. Niin monet yöt olen ikävöinyt ihmistä, jota ei välttämättä ole edes olemassa... Todella hienosti kirjoitettu.

Haikean koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot