Tunne rakkauden

Runoilija Suvituuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näkymätön side, mistä se tulee?
Sen vain tuntee. Kuin tietäisi toisen ajatukset, vaikka koskaan ennen ei ole edes tavannut. Onko se tunne rakkauden vai tunne mielikuvituksen.

Selite: 
Omia ajatuksia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo, jostakin sen tuntee, onko se intuitiota, että tunnistaa samankaltaisen, mutta vähän erilaisen

Näkymätöön side on oikiasti olemas herkillä tuntevilla ihimisillä, hienosti siitä sanat runoksi laitoot.

Olkoon tai älköön ole, mutta usein tunne voi vahva olla.

Kun ajatellaan kaikkia maailman terroritekoja,
pommien silppoamia viattomia. Vihaa, väkivaltaa,
katkeruutta, kaunaa. Eikö ole helppoa kaiken tämän
keskellä, tarttua kiinni kaikkeen, missä Rakkaus
vähänkin maistuu?

Toisinaan ihmisillä ajatus, tunteet, tuntemukset
osuu yksiin, huomataan hyvin paljon yhdistäviä
tekijöitä, siitä kiintymys viriää, tajuaa toisen
ajatuksia, kiinnittyy niihin.

Hyvin lämmin tuulahdus sivustolle
tämä Runo avoimena.

Hyvän tuulen ja hymyn kantava
muassaan.

Tykästyin kovasti, myöskin
onnittelut!!!

Tämä on hieno, ja niin totta. Tunne kuin "tulisi kotiin"

kaunis runo rakkaudesta

 

Käyttäjän kaikki runot