Viimeinen kädenpuristus.

Runoilija Grimnir

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman tieni kulkija
 

*KA-CHUNK*
Onneksi olkoon, koska olet päässyt elämässäsi näin pitkälle.
Loistava koulutus, hyvä parisuhde ja hienot tulevaisuudennäkymät!
Huonosti menneet kurssit, kaikki ne riidat .
Minä en olisi kyennyt tähän kaikkeen.
Jää hyvästi ystäväni!
Vie loppuun mihin minä en pystynyt!
*BLAMM! *

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen sanaton!

Olen sanaton!

Olen sanaton!

Olen sanaton!

 

Käyttäjän kaikki runot