Nimetön

Runoilija Grimnir

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman tieni kulkija
 

Olen, en siis elä.
Kaikki pahalta tuntuu.
Sikäli kun pystyn tuntemaan.
Olet jättänyt oven auki tuntemattomaan.
Et lupautunut minulle, joten joudun jatkamaan.
Rakastuminen tappaa (talossa ja puutarhassa.)
Unettomuus paloittelee ja hautaa.
Sinun vuoksesi heitin kaiken.
Kenties hukkaan, mutten turhaan.
Neulojen läpi, vuorten yli olen tullut.
Valmiina vastaamaan tuomioosi.
Mikä ikinä vastaus onkin, sen otan kuin ihminen määrätyn aikansa.
Toivon teille parasta.
Menkää täysillä ja eläkää hyvä elämä.

Selite: 
Tajunnanvirrasta syntynyt runo...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot