Rakkaudella

Runoilija Asa

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 24.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoileva sekoileva vanha mummeliini.
 

Omistettu ystävälleni.

Iltapäivän auringossa haaveilin sinusta näin sinut satuprinssinä sielussani, tulit luokseni kasvot
hymyssä, silmissäsi lempeä katse.

Kuulin lintujen livertelyn, ja näin oravien leikin.
Heilläkin riemua keväästä ja tulevasta kesästä.
Tuoko kevät ja kesä sinut luokseni armaani.

Näen sinut hiukset hulmuten
ratsastavan mustalla ratsulla, komealla ja korskuvalla.
Nostat minut eteesi ja tunnen käsivarsiesi lämmön ympärilläni.

Edessämme on sumuinen tie lähdemme ratsastamaan kohti tuntematonta, intohimon ja rakkauden polkua.
Mitä tienpäässä on vain luoja sen tietää.
Rakkauden ja intohimon polut ovat aina salaperäisinä edessämme.

Ne kulkevat kiemurrellen meidän omissa mielikuvissamme, toiveissa joko koettuna
tai vasta kukkaan puhjenneena ajatuksena.
Aina kuitenkin yhtä ihanana, kukaan ei voi viedä unelmiamme.

Tämä päivä oli onnellinen, sillä minulla on unelma ja jos unelmatkin loppuu olemme silloin jo kuolleita, vaikka eläisimme.

Selite: 
Salainen rakkaus ystävään...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot