Odottava

Runoilija Asa

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 24.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoileva sekoileva vanha mummeliini.
 

ONNEN ODOTUSTA

Malttamaton tunne jossain sisällä
elämän mahla virtaa minussa
voimakkaana juuri tänään
ajatus lämpöisistä käsistäsi
saa minut punastumaan..
kuin koulutytön
tuhmista ajatuksista.

Ajatukset pyörii hyrränä
sinussa rakkaani
Sanon rakkaani, kun olet siihen luvan antanut.
ikuisesti.
Ikuisuus on pitkä aika
mitattuna
ei mihinkään

Ei menneeseen, eikä tulevaan
Ikuisuus on tässä ja nyt käsillämme.
Nautitaan ne hetket ajattelematta
ikävää
joka väistämättä tulee eronhetkellä.

Rakastetaan, rakastellaan täysillä
nautitaan jokaisesta senttimetristä
vartaloillamme
tehdään huomispäivän muistoja
vanhustentalon kammariin.

17/5-10

Selite: 
Mielikuvien orja haaveilee rakkauden täyttymyksestä
Kategoria: 
 

Kommentit

aww <3

aww <3

 

Käyttäjän kaikki runot