aika irrottaa

Runoilija whitelove

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 22.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olisin niin toivonu et meist ois tullu jotain.
Sä sait mut aina hymyilemään kun olit mun vierellä.
Jokin sai mut ajattelemaan ettei mun vielä kannata luovuttaa, mut nyt en voi enää muuta kuin irrottaa.
Toivottavasti se nainen saa sut onnelliseks.
Ite vihaan sitä horoo, mut ehkä se sit tekee sut kokonaiseks.
En tiedä miten onnistun sut unohtaa.
Vaikeeta, kun ei enää haluu rakastaa.
Mut pääasia on se et sä vihdoin saat ittes kasaan..
Pitkään jouduit etsimään uudelleen sydämestäs puuttuvaa palaa.. Toivottavasti löysit sen mitä etsit.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot