Minä en ole valmis

Runoilija SaaraEmmiVilhelmiina

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksin. Kaksin. Tyhjyys valtaa mielen, siitä kehittelen mä heikon runokielen.
 

Ilman sinua en oo valmis.
Ilman sinua en oikein tiiä mitä minun pitäis ajatella,
Tämä pääni täyttyy vieraista, sekavista ajatuksista,
taistelenko niitä vastaan, voiko ne minun mieltäni satuttaa.
Ne ei oo minun.
Ota minut sinun syliisi, anna pieni hetki siinä levolla olla
Unohtaa kaikki mikä ei oo tässä ja nyt, tee minusta taas pieni

Minä en ole valmis vielä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kasvun tuskaa
se kuuluu elämään
että tulee vahvaksi
kaunis runo

Onneksi on turvallinen syli,
jossa saa rauhoittua ja levätä
keräten voimia uuteen päivään ;)

 

Käyttäjän kaikki runot