Sulkekaa tekin silmänne..

Runoilija Kalatar-73

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2007
Viimeksi paikalla: 11.7.2023 11:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.3.1973

Olen herkkä unelmoija,joka katsellee maailmaa ruusunpunaisten silmälasien läpi vastoinkäymisistä huolimatta.. Mottoni on,että elämä ei ole pelkkää juhlaa..se on myös ruusuilla tanssimista! Ja vielä tärkeämpi..Elämä on ennen kaikkea asennekysymys!


Lämpöiset kiitokset kaikille runoystävilleni,kun jaksatte käydä lukemassa runojani...tuotte todellakin valon ja ilon tupaani..

Kiitän ja niiaan..:-))) Olette rakkaita ystävät <3
 

Käyttäjän kaikki runot