Ñeiti Kesä-Ajalle

Runoilija Kalatar-73

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2007
Viimeksi paikalla: 11.7.2023 11:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.3.1973

Olen herkkä unelmoija,joka katsellee maailmaa ruusunpunaisten silmälasien läpi vastoinkäymisistä huolimatta.. Mottoni on,että elämä ei ole pelkkää juhlaa..se on myös ruusuilla tanssimista! Ja vielä tärkeämpi..Elämä on ennen kaikkea asennekysymys!


Lämpöiset kiitokset kaikille runoystävilleni,kun jaksatte käydä lukemassa runojani...tuotte todellakin valon ja ilon tupaani..

Kiitän ja niiaan..:-))) Olette rakkaita ystävät <3
 
Tänään
Ilta saapuu aikaisemmin

Tuntia ennen 

Hiipii sisään ikkunoista
Ja ilkikurisesti
sukii silmäripsiä sormillaan
koettaen saada ne toisiaan vasten

Mutta minä en anna periksi - EN!

Sinnittelen

Tahdon nähdä
kuinka yö saapuu mustalla ratsullaan
pimeyden viittaa harteillaan raahaten

ja vilkuttaa illalle hyvästiksi

Tahdon nähdä
kun tähtipeitto laskeutuu

ja miten kuu suutelee hanget hohtaviksi

Kuinka vienosti
ne loistavatkaan kuun suudelmista

Niin kuin uniset
koivuneitojen varret
arasti aamuruskossa punastellen

tai iltaruskon punaama
järvenpeili kesäillassa..

Tänään pidän pintani

enkä anna periksi illalle 
vaikka se niin ihanasti houkutteleekin

Pidän kiinni tunnistani
ja hymyilen Neiti Ajalle
       - Neiti Kesä-Ajalle 

Sari Polvinen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteisiin vetoavaa kerrontaa, tosiaankin kesäaikaan on siirrytty <3 
Kiitos <3
 

Käyttäjän kaikki runot