Tuska

Runoilija Haurasrukka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 19.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina sitä jaksaa yrittää, vaikka ei välii enää milläkään.
 

Niin paljon tuskaa voi tuoda pieni juttu,
kun tajuu et olikin kyseessä läheinen tuttu.
Ei voi ikinä sanoin kuvailla, miltä tuntuu,
kun sydämes palanen palaselta murtuu.
Jotain niin kaunista, pientä ja herttaista,
se on sitä rakkautta, aitoa sellaista.
Sitä miettii, kun olis itte siinä tilantees,
kun sit joskus onkin iteki sellases pintees.
Tuska, se viiltää niin syvältä,
se tuntuu aina niin pahalta.
Ei sitä voi estää,
se vain kestää ja kestää.
Tahtois koko jutun unohtaa,
tulee mieleen aina uudestaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot