Häntäkysymys

Runoilija Keskuslämmitys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeistä on lämmitys. Kirjoittamisen pyrkimys olla salaperäisen ovela, kannattaa lukea rivien välitkin. Ehkä. Tai sitten ei. Tiedä häntä.
 

Runon hännästä yritän kiinni,
se on sinun hallussasi,
enkä pääse selville, onko se häntä pitkä vai lyhyt.
Jo se on pitkä, olet liian kaukana,
jos se on lyhyt, et päästä tarpeeksi lähelle.
Miksi en pääse tarpeeksi lähellesi?
Miksi olet liian kaukana?

Miksi runoni häntä on yleensäkään sinun taskussasi?

Selite: 
Kyllä oikeasti tiedän, mutta tiedätkö Sinä?
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiedä häntä, että lieneekö minunkaan runoissani päätä ja häntää.

 

Käyttäjän kaikki runot