Jää

Runoilija Keskuslämmitys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeistä on lämmitys. Kirjoittamisen pyrkimys olla salaperäisen ovela, kannattaa lukea rivien välitkin. Ehkä. Tai sitten ei. Tiedä häntä.
 

Sinä siellä,
minä täällä.
- Kävin siellä jäällä.
Muistin sen enkelin
nauravan ja onnellisen,
jonka hankeen teit…
niin kylmän, sinisen,
lumisen.
Nyt se lepää pääni päällä.

Selite: 
Kunpa tästä talvesta päästäisiin... voi itku.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot