Päiväunia

Runoilija Keskuslämmitys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeistä on lämmitys. Kirjoittamisen pyrkimys olla salaperäisen ovela, kannattaa lukea rivien välitkin. Ehkä. Tai sitten ei. Tiedä häntä.
 

Kauniit piirteet,
hoikka uuma.
Kiiltävät, tuuheat hiukset tuulessa hulmuaa.
Syvä katse pitkien ripsien alta,
sininen kuin pohjoinen.

Älykkäitä ajatuksia,
koko maailmaa parantaen
ja syleillen.
Musiikkia kaikkialla.
Luontoa rakastaa ja
maailmankaikkeuteen uskoo,
ikuiseen rakkauteen.
Sydänsarjaan.

-►-►-►

Apua! Sehän olen minä! Vaikka…
onhan siitä jo aikaa puolensataa vuotta.

Silti sinua rakastan ja
toivon ja
odotan.
”♪♫Mua lemmitkö vielä, oi Kustaa♪♫”

Selite: 
Elämä lyhyt, muisti pitkä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mie kyllä tykkäsin tästä. Luonnosta voimme poimia monia upeita aarteita.

Mie kyllä tykkäsin tästä. Luonnosta voimme poimia monia upeita aarteita.

 

Käyttäjän kaikki runot