Sinä vain

Runoilija Keskuslämmitys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeistä on lämmitys. Kirjoittamisen pyrkimys olla salaperäisen ovela, kannattaa lukea rivien välitkin. Ehkä. Tai sitten ei. Tiedä häntä.
 

Taas muistui mieleeni,
miksi sinut tahdon unohtaa.

Tuskaa tuottaa,
kun posti kolahtaa.

Ei mitään. Ei tänäänkään.

Tai jotain sittenkin:
teeskentelyn hopeahipuin koristeltu
kultahattu,
käännetty nuttu,
niin aina.

Ilmaisjakelulehti jokaiseen talouteen.

Olisin tahtonut enemmän,
olisin tahtonut kaikki, yksinoikeudella!

Siksi yritän sinut unohtaa.

Selite: 
Kaikki tai ei mitään. Muu ei valitettavasti käy. Sellainen olen, olen aina ollut ja ilmeisestikään en muutu. Sellainen ikävä ihminen :/
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kauniin surullinen...

tämä koskettaa!

 

Käyttäjän kaikki runot