Aina iloinen!

Runoilija Keskuslämmitys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeistä on lämmitys. Kirjoittamisen pyrkimys olla salaperäisen ovela, kannattaa lukea rivien välitkin. Ehkä. Tai sitten ei. Tiedä häntä.
 

Ihmiset pettää
ja jättää
ja unohtaa.
Ihmiset vaatii
ja tahtoo
ja edellyttää.
Ihmiset näkevät maailman
katalan ja raa´an ja matalan.
Ja rahan.
Kaiken keskipisteenä itsensä.

On yksi, joka ei tee niin.
Siihen voit luottaa!

Selite: 
Luotettava ystävä, ei vaadi kuin rakkautta, ruokaa ja raitista ilmaa. <•/====/~
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinhän se on:ruokas,rakkaus ja raitis ilma.Ihana.Pidin paljon:)

Avoin pyyteetön ystävyys on parhainta, mitä tiedän.

 

Käyttäjän kaikki runot