Minun

Runoilija Tuulitukkatyttö

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuulitukkainen äiti
 

Minun huojuvat ajatukseni
ovat kuin lumihiutale
sinun kallioisella kädelläsi
Kirkkaana, lämpimänä
ne valuvat vartalollesi
jättämättä solisevaa puroa
sydämeesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

Ihana<3

 

Käyttäjän kaikki runot