KALEIDOSKOOPPI

Runoilija karabegian

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suljen silmäni ja se mitä äsken näin
on nyt kuvana mieleni peileissä
pinttyneissä ja pölyisissä.
alati elävää totuutta kuvaten.

Nähtyyn sekoittuu menneisyys
vanhat kuvat ja kokemukset
eletty elämä ja nykyhetki
hämärä toive tulevasta.

Pyöräytys myötäpäivään:
kuvat osana tulevaisuutta
toiveita, pelkoja
tähtien tuiketta ja liekkejä manalasta

Pyöräytys vastapäivään:
en millään haluaisi mutta
muistan silti tämän kaiken eläneeni
niin monta kertaa aiemminkin.

Kuinka monta totuutta voi muodostaa
toteutumattomista unelmista
suljetuin silmin eletystä
epätyydyttävästä elämästä.

Selite: 
Asioita tulee pohdittua monesta näkökulmasta. Elämän monimuotoisuus panee etsimään yksinkertaista elämää ja pelkäämään yksisilmäisyyttä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot