Minä olen

Runoilija karabegian

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herättänyt Ruususia
muiden käyttää.

Suojellut ihmisiä
omalta häpeältään.

Ottanut itselleni
toisten vastuun.

Jättänyt ottamatta
jos muille ei riitä.

Tuntenut kehossani
muiden kasvukivut.

Syyttänyt muita
kun minuun koskee.

Nyt vain ihmettelen
miksi tuo kaikki?

Selite: 
Vaikeaa on oppia itsensä tuntemaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti ilmaistuja pohdintoja... kaunista tekstiä

 

Käyttäjän kaikki runot