MAKSULLINEN NAINEN

Runoilija karabegian

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puolesta sanasta
kaiken se hoksaa
etsi ei minusta
tukevaa oksaa
josta kohdustaan, kielestään
pysyväsi kiikkua
pienestä mielestään
miehessä riippua.

Rahasta annetut aatteet
on aitoja
putoaa vaatteet
kaivataan taitoja
kuunnella, katsoa, koskea arasti
vaativuus hetkessä
fiiliksen varasti.

Ala lentää, mielesi nollaa
matkalle tarvitset
toimivaa pollaa.

Toisen tarpeita, tunteita kokea
jos et pysty
olet liian sokea
ottamaan saamaan jotakin suurta
tähtien tuikkeessa
tuijotat juurta.

Syvyyden päällä
välkkyvää vettä
puiden tilalla
pelkkä mettä

Vartalon tilalla
kiihkeyden hajua
fiilis on pilalla
jos et hetkeä tajua.

Selite: 
Se mitä kaipaan ja tarvitsen ei ole helposti sanottu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvällisiä tuntoja
runosssi.

hyvä.. pistää miettimään

 

Käyttäjän kaikki runot