Elossa, nyt

Runoilija auro-re

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kasaa minut. jooko.
 

haluta nuoria herrasmiehiä
raivokkaita vastaväitteitä syysiltoina
anteeksiantoja tähtien alla
itkuisia eroja vuoden parhaimpaan aikaan

olla olemassa
tuntea muutakin kuin ei-mitään
herätä vuosisatojen koomasta

vuosien päästä sanoa tahdon
kokea viattoman sielun varttuminen
rikottuna jättää hyvästit
etsiä uusi suunta ja unelmat

savumerkkejä linnunradan syrjältä
vieläkö olemme elossa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen näkemys.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
auro-re Kuollut kaupunki 16.12.2010 1 Runo
auro-re Ilman 16.12.2010 0 Runo
auro-re Yhden Naisen Sota 16.12.2010 0 Runo
auro-re Elossa, nyt 17.12.2010 1 Runo
auro-re Naarmu 29.12.2010 0 Runo
auro-re yksikolmasosa 19.1.2011 0 Runo
auro-re Hän 16.7.2011 0 Runo
auro-re Aamu 16.7.2011 1 Runo
auro-re Tunnit 16.7.2011 0 Runo
auro-re minun 22.1.2012 0 Runo