Tunnit

Runoilija auro-re

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kasaa minut. jooko.
 

silkkipaperiset kukat ikkunalla tuovat mieleen lapsuuteni
olla vielä niin huoleton, tietämätön aikuisuuden kiemuroista
vuokranmaksut, laskut, kapakkaan tuhlatut eurot, miehet
pidä taas kädestä kun pelottaa, äiti

luulen tietäväni mistä puhun, kun kerron rakkaudesta
menneisyydessäni luurankoja, haamuja, pettymyksiä, toivoa
enhän minä siitä mitään tiedä
- ainakin toivon niin

aamuyön hiljaiset tunnit sulautuvat toisiinsa
kietoutuvat kuiskattuihin sanoihin, kosketuksiin ja suudelmiin
aamulla kun heräät, olen poissa ja toivon että unohtaisit
luulen olevani elossa, olen väärässä

ota kädestä ja vie rantaan
tarvitsen aikaa ja vähän teippiä
sydämeni on koottava uudelleen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
auro-re Kuollut kaupunki 16.12.2010 1 Runo
auro-re Ilman 16.12.2010 0 Runo
auro-re Yhden Naisen Sota 16.12.2010 0 Runo
auro-re Elossa, nyt 17.12.2010 1 Runo
auro-re Naarmu 29.12.2010 0 Runo
auro-re yksikolmasosa 19.1.2011 0 Runo
auro-re Hän 16.7.2011 0 Runo
auro-re Aamu 16.7.2011 1 Runo
auro-re Tunnit 16.7.2011 0 Runo
auro-re minun 22.1.2012 0 Runo