Yhden Naisen Sota

Runoilija auro-re

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kasaa minut. jooko.
 

sysiyön äänet hiljaisuuden keskeltä
vaikka tiedän olevani yksin
mieleni harhat huutavat muuta

kynteni pitkin selkärankaasi
laskien tuttuja nikamia
kuin mikään ei koskaan muuttuisi

sota alitajuntani perkeleitä vastaan, yhden naisen aseeton rintama
etulinja lakoaa olemattoman vihollisen edessä kuin kypsä vilja
tukijoukot eivät saavu, viestinviejät kaatuneet pimeyden luoteihin

harhat väistävät kättäsi
kiertävät kaukaa yhteisen ajan
yksin olen heikompi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
auro-re Aamu 16.7.2011 1 Runo
auro-re Elossa, nyt 17.12.2010 1 Runo
auro-re Hän 16.7.2011 0 Runo
auro-re Ilman 16.12.2010 0 Runo
auro-re Kuollut kaupunki 16.12.2010 1 Runo
auro-re minun 22.1.2012 0 Runo
auro-re Naarmu 29.12.2010 0 Runo
auro-re Tunnit 16.7.2011 0 Runo
auro-re Yhden Naisen Sota 16.12.2010 0 Runo
auro-re yksikolmasosa 19.1.2011 0 Runo