Meitä erota edes kuolema ♥

Runoilija Peikkotyttö96

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen nuori runoilijan alku, joka kirjoittaa runoja vähän mistä sattuu. Varmaan kirjoitan kuitenkin enimmäkseen pikkusiskostani ja hänen kuolemastaan ja ihanasta pienestä pojastani <3
 

Ei mikään pysty meitä erottamaan,
ei edes kuolema.
Kohdataan kuolema yhdessä ja näytetään sille,
meitä ei vie mikään toisiltamme,
ei edes sairaudet.
Kävellään käsi kädessä kuolemaa vastaan,
jos se toisen meistä haluaa,
ottakoon molemmat.

Selite: 
Näin &#9829;
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis rakkaus hehkuu runossasi! Pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot