Järven rannalla

Runoilija kilttitytto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyyni järvenpinta

peilinä,

heijastaa kaksi

ihmistä.

Kaksi onnellista

ihmistä,

käsi kädessä,

järven rannalla.

Selite: 
ü
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista =)

 

Käyttäjän kaikki runot