~

Runoilija kilttitytto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus tuntuu,
että ajatukset

ovat liian isoja
näin pienen ihmisen päähän .

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivasti kirjoitettu runo.
Pidin. :)

Mainio.

tuttu tunne :)

Suuria asioita pienelle ihmiselle, voi ottaa voimille.

Todellakin.
Erittäin tuttu tunne.
Ne on varsinaisia
häiriköitä.

Tuttua, niin tuttua tämä tunne itselläkin. Hyvin pienin ja muutamin sanoin annat paljon tällä(kin) runollasi.

Tuttu tunne...hyvä runo

On hyvä toisinaan pilkkoa ajatukset useampaan
osaan, koska isojenkin ihmisten päät on
aivan liian usein ajatusten suhteen liian pieniä.

Miten se tehdään?
Muokkaa ajatuksistasi mielipiteitä, hyväksy niistä ensi
ne, jotka on helpointa sulattaa, soveltaa itsellesi.

Löydät sitä kautta itseäsi, persoonaasi, sitä,
kuka olet, mitä haluat.

Hyvä teksti Sinulta ja lumenvalkeaa päivää.

 

Käyttäjän kaikki runot