Huomenna teen sen

Runoilija kilttitytto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Turhia aikomuksia pää täynnä. Tekemättömiä muistutuksia puhelimessa. Valmiita keskusteluja ruutupaperi toisensa jälkeen, aina jotain paraneltavaa, mitä saattaisi sitten sanoa.
Lupauksia, "huomenna teen sen". Lupauksia, jotka aina rikkautuvat kuin ohuet jäälastut.
Nyt oli se huominen. Se, jonka olisi pitänyt olla jo kuukausia sitten.

Nakkaan takin niskaani ja lähden kävelemään vesisateeseen. Vihdoin olen oikean oven edessä. Käteni viipyy hetken ovenkahvalla ennenkuin viimein rohkenen avata sen. Ilman mitään varoitusta tulostani, ilman koputusta tai ovikellon soittoa, astun sisään.
Tulet huoneestasi hiukset pyyhkeisiin käärittynä, suihkunraikkaana, silmiesi alla tummat renkaat. Sinäkin olet valvonut.
Niin minäkin olen, itkenyt ja valvonut.
Heitän mielessäni kaikki valmiiksi kirjoittamani keskustelut roskakoriin, niitä ei tarvita. Riittää vain pieni sana, "anteeksi".
Sitten kaikki on hyvin. Yhtä hyvin kuin kuukausia sitten.

Miksen tehnyt tätä aiemmin?

Selite: 
oli kuiva matikantunti.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot