*

Runoilija kilttitytto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saanko piirtää nimesi ympärille
sydämen?

Selite: 
*
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen.

Ihana !

Söpönen.

Rakkaus on ihana asia..

suloinen pyyntö
tunnusteleva

Muutamala sanala suatu vahva tunne!!
Mon vastois varmasti, ett kyllä.

Hentoisen suloinen :)

 

Käyttäjän kaikki runot