Mennyttä se on

Runoilija kilttitytto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liekit nuolevat kirjan kansia.
Sivut käpristyvät mustina toisiaan vasten.
Kohta se on ohi.
Kohta nuo pitkät vuodet on kadotettu.
Ehkä se auttaisi unohtamista.

Jäljellä on vain raskaat muistot.
Muistot, jotka painavat hartiat alas,
katseen kohti maata.
Ehkä nekin häviävät ajallaan.
Ehkä eivät.

En saa katsettani irti sivusta,
joka ei ole vielä palanut loppuun.
Ennen kuin liekit saavuttavat sen,
ehdin erottaa sanat:
en halua luovuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo.

Niin että synkkinä aikoinakin löytyi sisua, se on mielstäni tuon runon tärkeä viesti.

 

Käyttäjän kaikki runot