Vanki

Runoilija Spring

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hämärä vankityrmä.
Tyhjä, mutta tilava.
Minä vankina, yksin.
Avain ovessa
käteni ulottuvilla
vapauden mahdollistajana.

Matka ovelle on pitkä
jalkani ovat väsyneet
ja silmäni itkusta lähes sokeat.

Koitan nousta,
ryhdistäytyä,
sallia itselleni vapauden,
mutta jokin vetää itseni aina takaisin lattialle.
Sinä valtaat ajatukseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monesti itse rakennamme vankilamme.
Puhutteleva hieno runo.

Ajatukset ottavat niin helposti vangiksi...kaunista luettavaa :)

hyvä , kirjoitin itsekin aiheesta. tosin se unen omainen, ei totta. näin vain sellaisen unen.

 

Käyttäjän kaikki runot